Θελω να χασω κιλα: Έχεις το σώμα που πραγματικά θέλεις και ονειρεύεσαι;

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Ο Παρθενώνας δεν χτίστηκε σε μια μέρα. Ούτε η Ρώμη, ούτε ο πύργος του Άιφελ, ούτε τίποτα σπουδαίο και σημαντικό δεν γίνεται σε μια μέρα. Το ίδιο ισχύει και για το σώμα σας και να θυμάσαι πως ο στόχος είναι πως θελω να χασω κιλα.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Τώρα μην με παρεξηγείς, δεν προσπαθώ να υπονοήσω ότι η λήψη της σωματικής σας διάπλασης είναι σχεδόν τόσο δύσκολη όσο η οικοδόμηση μιας πόλης. Αλλά μπορεί να αισθάνεσαι έτσι μερικές φορές. Επειδή η τακτοποίηση χρειάζεται δουλειά. Η απώλεια βάρους απαιτεί δουλειά. Το να είσαι υγιής και χωρίς πάχος χρειάζεται δουλειά.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Αλλά δεν χρειάζεται να είναι το πιο περίπλοκο πράγμα στον κόσμο. Πραγματικά καταλήγει στην προσπάθεια. Σηκώστε τον εαυτό σας και πηγαίνετε για αυτό το τρέξιμο. Ρυθμίστε αυτό το πρόγραμμα γευμάτων. Προσπαθήστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Και αν νιώθετε ότι δεν βρίσκεστε πουθενά στο ξεκίνημα, μπορεί να είναι αποθαρρυντικό.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Αλλά αν το έχετε διαβάσει μέχρι τώρα, ξέρω ότι είστε κάπως δεσμευμένοι.
Θέλετε αυτή την εβδομάδα να είναι η εβδομάδα που τελικά θα κάνετε αυτήν την αλλαγή; Την εβδομάδα που προχωράτε επιτέλους προς τους στόχους της φυσικής σας κατάστασης;
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Τότε έχω κάποια καλά νέα και κάποια άσχημα νέα. Τα καλά νέα είναι ότι είμαι εδώ μαζί σου στην καινούρια σου προσπάθεια. Τα κακά νέα, είναι ότι τώρα εξαρτάται από εσένα. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω εκτός αν το θες.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Λοιπόν, τι περιμένεις; Πες μου θελω να χασω κιλα.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ας ξεκινήσουμε σήμερα.