Έχει σημασία αυτό που λέτε στον εαυτό σας όταν ξεκινάτε να κάνετε γυμναστικη στο σπιτι ή εκτός και σκεφτείτε καλά τον εαυτό σας. Επιλέξτε με σύνεση διότι κάποιες φορές η ψυχολογία μας παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και τους στόχους που έχουμε θέσει.

Μπορείτε να κάνετε κάθε είδους θεραπείες στο σώμα σας είτε κάνοντας γυμναστικη στο σπιτι είτε σε κάποιο γυμναστήριο Αυτό δεν είναι το δύσκολο μέρος. Αλλά αν μιλάς στον εαυτό σου άσχημα, δεν θα ανταποκριθεί κι αυτό επίσης.

Κανένα σύστημα στο σώμα δεν λειτουργεί ποτέ μόνο του. Ποτέ δεν τραυματίζεται μόνο του. Ποτέ δεν θεραπεύεται μόνο του. Σκέψου μεγαλύτερα. Σκέψου καλύτερα. 

«Τα ανθρώπινα όντα είναι εξαιρετικά καλοί στην εφεύρεση απίστευτα περίπλοκων τεχνολογιών και εκπληκτικά όμορφων σχεδίων, στην κατανόηση λεπτομερών επιστημονικών θεωριών ή στην παραγωγή μαγευτικών μουσικών συνθέσεων. Ως ένας αγώνας που έχουμε αναπτύξει, και συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε, οι διανοητικές και δημιουργικές μας ικανότητες ξεπερνούν κάθε περιορισμό. Αλλά υπάρχει ένας τομέας όπου η κατανόησή μας εξασθενεί. Αυτό σχετίζεται με τον εαυτό μας και ειδικότερα με τα δικά μας σώματα. »-Deb Shapiro

Κρατάτε / παγιδεύετε / καταστέλλετε συναισθήματα και θα βρουν διέξοδο μέσω του πιο αδύναμου και πιο ευάλωτου συστήματός σας.